Știința MD Bacău, în finala campionatului. Handbaliștii și-au asigurat o medalie intrând în Final 3

0

Cu o medalie asigurată, Știința Municipal Dedeman Bacău își face calculele pentru faza finală a campionatului 2013-2014.

În Final 3, meciurile se vor desfășura în sistem “fiecare cu fiecare”, tur-retur. Programul va fi alcătuit după Tabela Berger, numerele de ordine fiind stabilite prin tragere la sorți. În situația în care va trece de HC Odorhei, campioana HCM Constanța va primi însă din oficiu numărul de ordine 2 pentru a nu juca pe 14 și 18 mai, în condițiile în care în weekend-ul 17-18 mai va evolua în Final Four-ul Cupei EHF.

În această conjunctură, Știința Municipal Dedeman Bacău va juca sigur pe 14 și 18 mai cu învingătoarea din disputa Dinamo București – Potaissa Turda. În funcție de numărul de ordine care le va fi repartizat prin tragere la sorți, “studenții” se vor întâlni cu HCM Constanța pe 7 sau 11 mai (tur), respectiv 21 sau 25 mai (retur).

Știința Municipal Dedeman Bacău este prima echipă calificată în Final 3, după ce în faza I a play-off-ului a trecut de Energia Pandurii Târgu Jiu cu 40-34 (deplasare) și 36-25 (acasă). Sursa: www.stiintahandbal.ro 

*Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.