Stii ce e I.D Fest ?

5

Tu stii ce e I.D Fest? I.D. Fest sau complet, Ingenious Drama Festival este un festival national in limba engleza,organizat la Bacau , de la adolescenti pentru adolescenti. Cei care il organizeaza sunt liceeni insa, reusesc sa faca asta atat de bine incat calitatea festivalului se ridica la nivelul festivalelor profesioniste. De-a lungul timpului, festivalul si-a capatat un nume, fiind cunoscut in randul amatorilor de teatru.

Paticipantii sunt tineri iubitori de arta dramatica, din intreaga tara ce au gasit in teatru un alt mod de a se exprima si de a-si manifesta creativitatea si dorinta de a se afirma. Acestia se vor bucura timp de o saptamana si de ateliere de teatru, fiind indrumati de tineri actori, ce ii vor ajuta in a-si dezvolta calitatile actoricesti.

Ca in fiecare an, festivalul va avea loc in luna iulie, mai exact in periada 10-16 iulie. Spectacolele se vor juca la Teatrul Municipal “George Bacovia” Bacau si vor fi jurizate de nume importante ale teatrului romanesc. Asadar, va asteptam sa luati parte si sa va bucurati de teatru alaturi de ceea ce inseamna I.D. Fest!

5 COMENTARII

  1. Draga critic,

    Am citit mesajul tau si cu parere de rau trebuie sa-ti spun ca gresesti.Daca sustii ca membrii alesi sunt pe criterii de „nepotisme”,inseamna ca sigur ai dorit sa intri si nu ai intrat si acum esti un frustRAT.O intrebare putin cam deplasata ar fi „de ce nu ti-ai scris numele ?” iti este frica de „falsa noastra popularitate” sau de o „falsa adunatura de vedete”?.Amuzant. Citind in continuare comentariul tau ne poate amuza ideea de a critica „teatrul”.In timp ce tu stai sa dai comentarii jalnice numai „ca sa te descarci :)) ” acesti copii fac un festival de teatru cu un juriu profesionist „Coca Bloos,Stefan Peca…etc”,practic nu noi”Verificati gramatica scenariilor si apoi accentul actorilor”.Cred ca deja stiu de ce esti frustrat,imi pare rau nu ai intrat nici anul asta in concurs pentru ca acest festival este un festival in care vezi talent ,nu cum sa crapi seminte dupa bloc,”ba salam”

  2. ID FEST nu mai este ce a fost odata. Membrii sunt fie alesi pe criterii ce tin de „nepotisme”,pe nivelul de incompetenta imbinat cu rangul de falsa popularitat, falsa adunatura de vedete si mai ales aceasta asociatie a devenit scuza perfecta a elevilor pentru absente si pentru a scapa de acasa. Teatru in limba engleza? Verificati gramatica scenariilor si apoi accentul actorilor. JALNIC !

    • Stii macar cu ce se maninca? Nu te-am vazut pe la spectacole! Vedea-v-as pe scena recitand macar o poezie ?n limba ROMANA! Elevii au fost alesi dupa inclinatii si talent nu nepotism. Macar de i-ai cunoaste. Stii macar unde fac repetitii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.