Ștefan Vuza se retrage din conducerea Chimcomplex. Cine îi va lua locul

0

Omul de afaceri Ștefan Vuza s-a retras din funcția de director general al Chimcomplex, cel mai mare combinat de produse chimice din România, începând de ieri, 31 octombrie 2023 și va rămâne doar membru al Consiliului de Administrație.

“Am luat o decizie importantă pentru viitorul Chimcomplex, după un mandat de un an în funcția de CEO, care a avut obiectivul asigurării continuității și dezvoltării activității companiei într-un context socio-economic instabil. Mi-am îndeplinit obiectivele propuse, ne-am adaptat la provocările zilei, iar Chimcomplex este ferm pregătită să își continue povestea de succes și să aducă contribuții semnificative în industria noastră. După 5 ani de la achiziția activelor Oltchim sunt constant în mesajul meu că trebuie să evoluăm, prezentul este extrem de ofertant, iar rolul meu va fi de a conduce curajos investițiile semnificative la nivel regional ale Grupului CRC.” a declarat Ștefan Vuza, Președinte Chimcomplex.

Începând cu data de 1 noiembrie 2023, Chimcomplex îl numește pe Florian Staicu în funcția de director general interimar. Florian Staicu, care a ocupat până la numire funcția de Director de Operațiuni Chimcomplex, este o prezență binecunoscută în echipa de management a companiei. Acesta va conduce compania pe durata următoarelor 6 luni, asigurându-se că obiectivele strategice vor fi susținute cu fermitate.

„Cu încredere și respect pentru moștenirea Chimcomplex, sunt onorat să primesc provocarea de a fi Director General Interimar. Alături de echipa extinsă vom continua să dezvoltăm Chimcomplex ca un jucător regional de top. Ștefan Vuza a pus bazele acestei transformări și continuăm să mergem pe calea deschisă de dânsul. Cu sprijinul său, suntem încrezători că Chimcomplex va evolua și va obține rezultate remarcabile. Acesta este un angajament pe care ni-l asumăm față de clienții noștri, partenerii și comunitățile în care activăm.” a declarat dl. Florian Staicu, CEO interimar Chimcomplex.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.