Ștefan „Pinalti”, fostul primar din Piatra Neamț, divorțează după un mariaj întins pe 35 de ani

0

Primarul demisionar al orașului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan zis „Pinalti”, divorțează după o căsnicie de mai bine de 35 ani. Gheorghe Ștefan a intentat acţiunea de divorţ la Judecătoria Piatra Neamţ.

Divorţul se va pronunţa cu acordul părţilor, dar, conform Codului Civil, cei doi soţi trebuie să meargă mai întâi la un mediator. Rămas fără fotoliul de edil al oraşului de la poalele Pietricicăi, Pinalti îşi caută acum loc de muncă. Se pare că fostul primar nu ar duce lipsă de oferte. Apropiaţi ai fostului lider PDL spun că Pinalti îşi va pune în valoare abilitățile în domeniul afacerilor pentru o firmă importantă din judeţul Neamţ.

Gheorghe Ștefan este trimis în judecată în două dosare de corupție, cazul Microsoft și pentru spălare de bani, și este cercetat într-un al treilea dosar, privind televiunea Giga Tv și intervenții la CNA. El a fost arestat timp de mai multe luni in cauza Microsoft, unde a colaborat cu procurorii DNA si a facut mai multe denunturi.

Pinalti și soția sa, Elena, vor trebui să împartă bunurile dobândite în timpul căsătoriei, respectiv trei terenuri, un apartament în Bucureşti, o casă în Piatra Neamţ, dar şi tablouri şi bijuterii în valoare de aproape 10.000 de euro, multe dintre acestea aflându-se sub sechestrul instituit de DNA.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.