Stefan Orheanu, bacauanul semifinalist de la „Romanii au talent”, a uimit Irlanda

0

stefan_orheanuStefan Orheanu, baiatul de 13 ani din Comanesti, judetul Bacau, a reusit sa ajunga pe culmile cele mai inalte ale dansului. Dupa ce a ajuns pana in semifinalele „Romanii au talent”, tanarul a castigat o preselectia organizata de celebra trupa irlandeza „Riverdance„.

Stefan a participat alaturi de „Riverdance” la un festival in Dublin, Irlanda, unde a dansat in prima linie alaturi de unul dintre fondatori.

Intors in tara, a fost intampinat de familie si prieteni, carora le-a povestit toate intamplarile si le-a aratat imagini de la eveniment.

Dupa ce a parasit cu fruntea sus concursul „Romanii au talent”, Stefan Orheanu nu a renuntat la visul sau. Munca i-a fost rasplatita saptamana trecuta, cand a participat alaturi de alti 1962 de dansatori la festivalul The Gathering, din Irlanda.

Stefan Orheanu: „Au fost foarte deschisi si impresionati de modul in care dansam, mai ales datorita faptului ca invat mai mult singur. Am reusit sa invat niste pasi foarte complicati, care sunt dansati numai de Riverdance.”

In cadrul acestui festival, irlandezii si-au propus si au reusit sa stabileasca un record mondial la dans traditional in linie. Romanul a fost insotit la Dublin si de tatal sau.

Vasile Orheanu:„Am fost foarte mandri ca Stefan a fost singurul roman si a fost in centrul atentiei la toate evenimentele de acolo.”

Membrii trupei Riverdance i-au promis baiatului ca daca va continua pe acelasi drum, atunci cand va implini 18 ani, il vor invita sa li se alature.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.