Steaua a pierdut procesul la TAS si trebuie sa-i plateasca lui Sechelariu aproximativ 1 milion de euro


Clubul Steaua Bucuresti a pierdut procesul cu FCM Bacau de la TAS, in cazul Eugen Baciu si trebuie sa plateasca suma de 800.000 de euro catre FCM Bacau, la care se adauga 40.000 de euro penalitati pentru intirzieri.
Potrivit site-ului gsp.ro, TAS a judecat cazul si a decis ca Steaua sa plateasca suma de 800.000 de euro catre FCM Bacau, la care se adauga 40.000 de euro penalitati pentru intirzieri.

Clubul FCM Bacau solicitase despagubiri de un milion de euro din partea Stelei, dupa ce formatia patronata de Gigi Becali l-au lasat pe Baciu sa plece liber de contract, desi intre cele doua parti exista o clauza financiara.

In momentul in care l-a achizitionat pe Baciu, Steaua a acceptat o clauza prin care se obligau sa achite Bacaului 400.000 de euro daca il transfera in strainatate si 800.000 de euro daca Baciu se desparte de gruparea din Bulevardul Ghencea din orice alt motiv.

In 2011, Baciu a fost lasat sa plece de la Steaua fara ca „ros-albastrii” sa achite vreo suma catre FCM Bacau.

Sapte sezoane a jucat Baciu la Steaua, intre 2004 si 2011, dupa care a revenit la gruparea finantata de Dumitru Sechelariu.

 

Sursa: ziare.com

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

2 comentarii

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.