Starea lucrarilor de montare a pavelelor pe trotuarele din Bacau

0

Primaria municipiului Bacau executa, în aceasta perioada, lucrari de montare pavele rezistente trafic intens pe trotuare din Bacau. Se lucreaza pe strazile Oituz (intersectie Energiei – spre Pasajul rutier), Vasile Alecsandri (intersectie Razboieni – spre Pasajul rutier) si Republicii (intersectie Condorilor – spre podul Narcisa), pe ambele sensuri de mers.

Lucrarile pe strada 9 Mai sunt aproape finalizate (intersectie Unirii – Biserica Precista), pe ambele sensuri, iar lucrarile de pe strada Garii (montat pavele, înlocuit borduri) au fost finalizate, pe ambele sensuri de mers, de la intersectia cu strada Mihai Eminescu pâna la Pasajul rutier.

În aceasta prima etapa Primaria Bacau va moderniza circa 100.000 de metri patrati de trotuare prin montarea de pavele rezistente trafic intens. Sunt vizate majoritatea zonelor orasului, modernizarea trotuarelor, alaturi de parcari, locuri de joaca pentru copii si spatii verzi, fiind una dintre prioritatile Executivului local Bacau pentru aceasta perioada.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.