SPSU Dedeman si SVSU Targu Ocna au castigat concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situații de Urgență

0

Ieri, 20 iunie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a organizat etapa județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situații de Urgență. În cadrul competiției, pompierii serviciilor voluntare și private și-au demonstrat nivelul de pregătire și capacitatea de intervenție, pe parcursul a trei probe practice (pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4×100 și dispozitivul de intervenție).

În urma acestora, clasamentul general a arătat astfel:

Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta

Locul I – S.V.S.U. Târgu Ocna
Locul II- S.V.S.U. Buhuși

Serviciile Private pentru Situatii de Urgenta

Locul I – S.P.S.U. Dedeman
Locul II – S.P.S.U. al Spitalului de Urgență Moinești
Locul III – S.P.S.U. SGS România

Transmitem felicitări tuturor participanților și le dorim ca și de acum înainte să manifeste același profesionalism și determinare!

Informații de Background

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din România se organizează anual, pe etape, de către inspectoratele judeţene, în conformitate cu Ordinul Nr. 236 din 2 octombrie 2012 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.