Sport.ro: Fratii Paval de la Dedeman continua investitiile in FC Bacau. Se vorbeste despre constructia unui hotel si a unui restaurant pentru sportivi

2

Proprietarii Dedeman – fratii Adrian si Dragos Paval – continua sa investeasca in echipa de fotbal din Bacau, pe care au preluat-o in urma cu cativa ani. Este vorba despre fosta Dinamo Bacau care si-a schimbat numele in FC Bacau. Fratii Paval si-ar dori sa formeze o academie de fotbal, pe modelul Gica Hagi.

Deocamdata s-au construit trei terenuri la iesire din Bacau – doua cu gazon sintetic si unul de iarba naturala. Potrivit Sport.ro, in continuare se urmărește conturarea unui proiect asemănător celui pornit de Gică Hagi în proporție mai mare sau mai mică, dar cert este că accentul se pune pe jucătorii tineri. Cei mai promițători puști de la centru vor face pasul la echipa de seniori din Liga 3, iar în acest moment se vorbește, conform sursei Sport.ro, despre construirea unui hotel și a unui restaurant, în special care să fie benefice copiilor.

La nivel de seniori, FC Bacău a reușit în acest sezon o realizare importantă, bifând calificarea în play-off-ul Seriei 1 din Liga 3, de pe ultima poziție care permite prezența în grupă, de pe 4, dar trebuie luat în calcul faptul că pe ultima sută de metri s-a retras din campionat liderul Foresta Suceava. Băcăuanii speră la o calificare în barajul de promovare în Liga 2, dar va fi dificil.

”Au făcut, la ieșire din Bacău, două sintetice și un teren cu iarbă. Au cheltuit bani, au investit la școala preluată de la Ciocoiu, că intrase în impas, nu mai avea bani. Au venit frații de la Dedeman, au luat, acum vor să facă un fel de academie în stilul lui Hagi.

Vor să facă și hotel, să le dea și de mâncare copiilor. Se investește, se vrea continuitate acum, ca acei copii de la centre, cei mai buni, să facă pasul la Liga 3, la seniori.

Se încearcă promovarea copiilor care fac junioratul la ei la centru. Vor să îi ducă la Liga 3, să îi țină, să meargă cu ei mai departe, la seniori. Apoi, mai vine și generația următoare și tot așa. Vor să țină echipa din Liga 3 cu copii crescuți de ei, dar e nevoie și de jucători cu experiență.

Așa a făcut și Hagi la început, s-a bazat pe tineri, dar apoi a mai adus și jucători cu experiență”, a spus sursa Sport.ro.

2 COMENTARII

  1. poate va ganditi la un parteneriat cu primaria sa refaceti stadionul , asa aveti teren langa acum, faceti ceva frumos pt bacauani, asta daca vine ivanea ,cu braileanul ncsf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.