Spitalul militar modular a ajuns în Bacău

Spitalul militar modular a juns in Municipiul Bacau. Acesta este montat in Baza Letea, acolo unde sunt si alte spatii de cazare puse la dispozitie de Primaria Bacau. Spitalul a fost achizitinat prin Unifarm pentru a suplimenta capacitatea de tratare a persoanelor infectate cu COVID19.

   

Unitatea sanitară militară va fi deservită de două generatoare de curent electric, patru rezervoare de apă, aer condiționat și toaletă mobilă pentru fiecare cort. Spitalul are în dotare un laborator RT – PCR propriu, precum și un alt container pentru laboratoare medicale.

„Lucrările pe care le-am făcut pentru operaționalizarea Bazei Letea în scop medical, facilitățile pe care le-am creat aici în ultimele luni, sunt complementare spitalului militar modular și vor fi un sprijin real atât în instalarea cât și în funcționarea acestuia.

Echipele primăriei și ale Societății de Servicii Publice Municipale vor asigura în perioada următoare tot suportul logistic necesar pentru amplasarea unității medicale, sub coordonarea specialiștilor MAPN.” a spus primarul Necula

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here