Spargatorii de spalatorii self-service, prinsi de politisti


            Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău au reținut, un tânăr de 25 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

             La data de 22 iunie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 18/19 și 21/22 iunie a.c., persoane necunoscute au pătruns în punctele de lucru a două societăți comeciale din localitate, de unde ar fi sustras validatorul cu bancnote din automat.

            La fața locului, echipa operativă a stabilit că, la punctele de lucru ale celor două societăți comerciale ce au ca profil de activitate spălătorie auto, cutiile de colectare amplasate pe fiecare pistă erau întredeschise, din interior fiind reclamată sustragerea sumelor de bani.

            În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificați doi tineri, de 22 și 25 de ani, ambii din județul Galați, bănuiți de comiterea faptelor.

            Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău au efectuat două percheziții domiciliare la imobilele celor doi bănuiți, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mijloace materiale de probă.

             La data de 25 iulie a.c., tânărul de 25 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

          Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.