Sorin Brasoveanu, presedintele CJ Bacau: „Vom susține cu precădere acele proiecte care sunt finanțate din fonduri europene, programe naționale și a căror existență sau continuare este condiționată de cofinanțarea locală.”


Au început consultările cu primarii din mediul rural cu privire la fundamentarea bugetului pe 2017. Aceștia își vor prezenta prioritățile și proiectele pentru care trebuie să asigure cofinanțare, scopul fiind de a obține cât mai mulți bani în completarea bugetului local.

„Am început întâlnirile cu primarii din mediul rural privind proiecția și fundamentarea la nivelul județului Bacău a bugetului pe 2017, ținând cont de prioritățile fiecărei comunități și, în egală măsură, de informațiile pe care le-am adunat în cadrul întâlnirilor de lucru desfășurate anterior.
Consider că este foarte important ca împreună să stabilim care sunt coordonatele principale privind dezvoltarea economică a județului în funcție de resursele financiare alocate pe care le avem la dispoziție pentru sprijinirea proiectelor comunităților locale. Vom analiza proiectele și prioritățile fiecărei comunități ca fiind parte a unui proiect mare, proiectul județului Bacău.
Vom susține cu precădere acele proiecte care sunt finanțate din fonduri europene, programe naționale și a căror existență sau continuare este condiționată de cofinanțarea locală.” a precizat, Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.