Soprana Angela Gheorghiu va susţine un recital extraordinar la Gala Star din Bacau

1

angela-gheorghiuSoprana Angela Gheorghiu, care va susţine un recital extraordinar, alături de Dan Grigore, pe 26 aprilie, la Gala Star din Bacău, a declarat că îşi doreşte ca acest eveniment să fie o avanpremieră a spectacolului pe care îl va susţine alături de pianistul român la Teatrul La Scala, pe 6 octombrie.

În cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional Gala Star, pe 26 aprilie, la ora 20.30, la Teatrul de vară „Radu Beligan” din Bacău, va avea loc recitalul extraordinar susţinut de soprana Angela Gheorghiu, avându-l drept invitat de onoare, la pian, pe pianistul Dan Grigore, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

„Bacăul mi-a oferit o surpriză extraordinară, invitându-mă să susţin un recital special în cadrul festivalului său. Alături de mine, se va afla marele pianist român, Dan Grigore. Împreună vom recrea, în avanpremieră, o seară asemănatoare cu cea care va avea loc pe 6 octombrie la Teatrul La Scala din Milano”, a spus Angela Gheorghiu.

„Este prima oară când primesc o invitaţie din alt oraş al României, decât Bucureşti. Având suportul Primăriei locale, Teatrul din Bacău a avut cea mai îndrăzneaţă idee. Mă bucur enorm că şi moldovenii mă pot vedea la ei acasă. M-am născut la Adjud, aflat la aproximativ 50 de kilomteri de oraşul Bacău, ceea ce a contat foarte mult pentru mine în luarea acestei decizii ! Mama mea va fi acolo şi în felul acesta vreau să o onorez – ca artistă şi fiică. Ştiu că alături de mine vor fi în sală români din toata ţara. Pentru toţi, deopotrivă, voi avea emoţii să vă întâlnesc aproape de locul unde m-am născut „, a adăugat soprana.

Cea de-a opta ediţiei a Galei Star, care premiază cele mai bune spectacole de tip „one man show”, va avea loc între 26 şi 29 aprilie, la Bacău.

În concurs vor intra zece recitaluri a căror valoare va fi apreciată de juriul alcătuit din criticii de teatru Adrienne Darvay-Nagy (Budapesta), Monica Andronescu şi actriţa Mihaela Teleoacă, preşedinte onorific fiind dramaturgul spaniol Fernando Arrabal.

Juriul va acorda: premiul pentru cel mai bun one man show, premiul pentru cel mai bun one woman show, Marele Premiu şi Trofeul Galei Star, numele câştigătorului urmând a fi înscris, conform tradiţiei, pe o nouă stea de pe Walk of Fame din faţa teatrului.

Sursa: mediafax.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.