Solutia gasita de viceprimarul liberal Miroseanu, pentru a deschide Aqua Park-ul de la Insula: mai multe angajari la stat!

0

Viceprimarul liberal al Bacaului, Liviu Miroseanu, vrea sa faca mai multe anagajari la Primaria Bacau, respectiv Bazinul de inot, pentru ca acesti angajati sa poata lucra si la Insula de Agrement pe timp de vara. Acesta a anuntat ca nu este de acord cu solutia de externalizare a Aqua Park-ului de la Insula – propusa de primarul Lucian Viziteu.

Recepția la Aquapark ar urma să aibă loc undeva în luna mai, iunie (asta după ani de întârziere), după care, așa cum anunță actualul primar, Lucian Stanciu-Viziteu, ar urma procedura pentru concesionarea acestui obiectiv către un operator privat, ceea ce ar face ca Aquapark-ul să funcționeze doar o săptămână în acest an. Aici, punctele noastre de vedere diferă fundamental. Avem un alt obiectiv oarecum similar, Bazinul de Înot, care, din lipsă de personal este închis duminica, iar sâmbăta funcționează doar până la ora 15.00. Exact în zilele în care oamenii activi au mai mult timp la dispoziție și poate ar merge pentru recreere și sport la Bazinul de Înot. În concluzie, voi propune demararea procedurilor de urgență pentru suplimentarea schemei de personal la Bazinul de Înot, personal care, pe timpul verii, va putea să deservească și Aquaparkul de la Insula de Agrement. Procedurile de angajare a personalului se pot derula în paralel cu finalizarea tuturor lucrărilor și recepției, astfel încât, în luna iunie, când, sperăm, ca totul să fie finalizat, să-l putem și da în funcțiune.” a declarat viceprimarul Miroseanu

Aqua Park-ul este inchis si nu a fost deschis publicului niciodata, desi administratia Viziteu anunta deschiderea de peste 2 ani de zile. Din cate se pare – potrivit primarului Viziteu – nici in aceasta vara nu va fi gata, intrucat nu este timp pentru o licitatie de concesionare.

Va reamintim ca proiectul Insulei de Agrement a fost finalizat in proportie de aproximativ 90% in mandatului fostului edil Cosmin Necula. Acesta a pierdut bani europeni, insa a reusit sa deschida o parte din Insula de Agrement.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.