Soferul care a intrat in benzinarie si a accidentat un copil , s-a predat

0

Soferul cu Audi A6 din Bacau care a intrat cu masina in benzinarie si a accidentat un copil s-a predat politiei. Acesta fugise de la locul faptei in urma cu 2 seri, dupa ce a avariat 4 masini si a accidentat un copil.

„Poliţiştii au desfăşurat o serie de activităţi specifice menite să-l determine pe tânărul de 28 de ani, implicat în evenimentul rutier de pe strada Mioriţei, să se prezinte la sediul unităţii de poliţie. Acesta s-a prezentat la sediul unităţii de poliţie împreună cu un apărător ales”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Accidentul de la benzinaria OMV din Bacau s-a produs miercuri noapte, în jurul orei 22.00. „A intrat în mai multe maşini, a încercat să o redreseze şi a intrat într-un gardul, unde a prins un copil care era în parc şi se juca”, a spus un martor la eveniment.

„Pacientul în vârstă de şapte ani prezenta multiple echimoze şi traumatisme la nivelul toracelui şi abdomenului, la nivelul membrelor inferioare, precum şi la nivelul feţei. Pacientul nu prezenta răni grave, era speriat, agitat”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Şoferul fugar va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.
UPDATE: Vasile Maxim a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.


Sursa foto : Realitatea.net


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.