Societatea Search Corporation – cea care a abandonat proiectul la A13 Bacau – Brasov – are intarzieri mari la studiul de fezabilitate al drumului expres Bacau – Piatra Neamt

1

Catalin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor, a anuntat printr-o postare pe Facebook ca lucrarile la studiul de fezabilitate al drumului expres Piatra Neamt – Bacau nu merg cum ar trebui. La acest studiu lucreaza Search Corporation – aceeasi societatea care a abandonat SF-PT la Autostrada A13 Bacau – Brasov :

„Din păcate studiile geo sunt întârziate, iar prestatorul din Piatra Neamț are lucrări realizate în valoare de aproximativ 278000 euro + TVA.

Până în acest moment a încasat aproximativ 34000 euro + tva. Diferența nu o poate încasa, deoarece nu a finalizat câteva lucrări, dar pe care nici nu le poate realiza deoarece nu i se asigură anumite operațiuni premergătoare, gen anumite informații pe care doar proiectantul general le poate da. Și uite așa suntem într-un cerc vicios, al neputinței!

Între timp prestatorul din Piatra Neamț a luat alte lucrări pe perioada de iarnă, căci altfel ar fi intrat în faliment. Iată o situație concretă din multele probleme generate de către unii proiectanți în faza de SF cu, care se confruntă în acest moment CNAIR! În perioada următoare voi avea mai multe discuții pe această temă deoarece trebuie deblocata într-un fel această situație.” a transmis Urtoi

Comentarii

1 comentariu

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.