Social-democratul Ionel Apostol si-a lansat candidatura pentru Primaria Sascut

0

Ionel Apostol si-a lansat joi, 9 mai, candidatura pentru functia de primar al comunei Sascut. La eveniment au participat europarlamentarul Dragos Benea, fostul ministru Petre Daea, deputatul Costel Dunava, senatoarea Cristina Pravat si fostul prefect Lucian Bogdanel.

Venim în fața sascutenilor cu o echipă tânară, o echipă pe care am construit-o împreună și de care sunt foarte mândru și determinat!  O echipă de oameni profesioniști și responsabili, oameni bine pregătiți în domeniile în care activează: profesori, medici, ingineri, economisti,  oameni capabili să genereze un plus de valoare comunitătii noastre. Asteptările sascutenilor sunt foarte mari iar responsabilitatea noastră trebuie să fie pe masură. Stim ce trebuie să facem, suntem capabili, avem voință si mereu ducem lucrurile la bun sfârșit!

Am ales să intru în politică acum 8 ani, am simțit că pot să fac mai mult pentru comunitatea noastră în care m-am născut și am învățat tainele administratiei.Am evoluat politic alături de Ioan Răuță pe care l-am prețuit și apreciat, de la care am învățat să nu renunț niciodată, oricât de grea este administratia.  Motivația de a fi în slujba oamenilor reprezintă cea mai mare menire a unui om politic.” a transmis Apostol

Ionel Apostol a precizat ca in viitorul mandat doreste sa prioritizeze urmatoarele investitii : infrastructura școlară, investitiile in sanatate, in utilitatile publice apa-canal si gaze naturale, modernizarea caminelor culturale din toate satele si reabilitarea cailor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.