Social-democratii si liberalii au aprobat candidatii comuni pentru CL. Ivancea: „Inainte de a fi PNL sau PSD, suntem bacauani si avem responsabilitatea de a pune interesul bacauanilor inainte de toate”

4

Alianta PSD-PNL a aprobat ieri protocolul politic si lista candidatilor comuni pentru Consiliul Local Bacau. Social-democratii si liberalii bacauani vor merge impreuna la alegerile locale pentru Municipiul Bacau si-l vor sustine pe Valentin Ivancea la functia de primar al Bacaului.

Pentru postul de viceprimar, PSD il va sustine pe fostul prefect de Bacau – Lucian Bogdanel iar liberalii pe actualul consilier local liberal – doamna Violeta Hazaparu:

„Înainte de a fi de la PNL sau PSD, de a fi liberali sau social-democrați, SUNTEM BĂCĂUANI şi avem responsabilitatea de a pune interesul băcăuanilor înainte de toate. Asta am făcut azi, aprobând – în forurile statutare ale organizațiilor municipale PSD şi PNL – protocolul politic dintre cele două partide şi lista de candidați comuni pentru Consiliul Local. Lucrurile care ne unesc sunt mult mai importante decât cele care ne despart, dar cel mai mult contează că am pus Bacăul pe primul loc.

Nu este o luptă de ideologii, este lupta #PentruBacău, o luptă a unei alianțe ai cărei membri au avut maturitatea să treacă peste orgoliile politice şi să construiască soluția viabilă pentru Bacău. De aceea, #ÎMPREUNĂ, suntem #PentruBacău, nu #AntiBacău aşa cum de 4 ani de zile este administrația condusă de Viziteu. Suntem o alianță a construcției, cu un candidat al Alianței PSD PNL la primărie şi cu doi viitori viceprimari, Violeta Hazaparu & Lucian Bogdanel, care să asigure o conducere echilibrată a primăriei, eficientă în implementarea investițiilor şi orientată către cetățean, nu împotriva lui.

Băcăuanii trebuie să aibă un primar şi o administrație care să-i asculte şi să le rezolve problemele, care să construiască, nu doar să demoleze fără a pune nimic în loc! Băcăuanilor le trebuie un oraş în care să aibă, cu adevărat, viitor! Pentru Bacău, oricând, oricum, cu oricine şi contra oricui, cum ar fi spus marele patriot liberal Eugeniu Carada, prietenul lui Brătianu şi unul din ctitorii statului român modern!” a transmis Valentin Ivancea

4 COMENTARII

  1. Nu am votat in 2020 nu ma int politica voi merge in iunie sa pun stampila pe ivancea sa scapam de acest om care si a batut joc de noi cu aroganta si dispret

  2. Aceleași minciuni ca și acum 4 ani. Ați păcălit lumea atunci să vă dea votul acum nu il mai puteți păcăli, am văzut cu toții cum v a schimbat funcția. Ași subțiat aparatul administrativ de la consiliul județean și de la instituțiile subordonate??, NU din contra ați angajat mai mul și le ați dat salarii și sporuri mari, ați adâncit inechitățile între salariații. Ați distrus instituțiile din județ. De data asta nici cei care v au votat acum 4 ani și chiar au avut mare încredere nu vă mai vor vota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.