Socant. Doi politisti din Bacau au fost batuti. Vezi cine sunt agresorii si ce masuri s-au luat

0

In seara de 20 octombrie 2023, în jurul orei 21:15, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Dărmănești au fost sesizate prin apel la numărul de urgență 112 să intervină pentru aplanarea unui conflict ce a avut loc la un magazin cu profil alimentar de pe raza orașului Dărmănești.

În acest context, agenții de poliție L.G.D. și B.L.I., ambii din cadrul Poliției Orașului Dărmănești, s-au deplasat la fața locului pentru a interveni. În aceste împrejurări, inculpatul minor R.M. a exercitat acte de violență fizică asupra agentului L.G.D., lovindu-l de mai multe ori cu pumnul în zona capului, precum și asupra agentului de poliție B.L.I., pe care l-a prins cu ambele mâini de corp și l-a tras cu forța până l-a scos afară din magazin, în cadrul căruia i-a rupt geaca și cămașa de la uniforma cu care era îmbrăcat, iar camera video (body-cam) s-a desprins din dreptul pieptului. De asemenea, inculpatul major M.1. l-a lovit cu pumnul în zona capului pe agentul de poliție L.G.D. și i-a adresat amenințări cu moartea ambilor agenți de poliție menționați.

Prin ordonanța din data de 21 octombrie 2023 s-a dispus reținerea inculpatului M.1. pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 21 octombrie 2023, ora 4:47, până la data de 22 octombrie 2023, ora 4:47. În data de 21 octombrie 2023, procurorul a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Moinești arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Prin ordonanța din data de 24 octombrie 2023 s-a dispus reținerea inculpatului R.M. pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 24 octombrie 2023, la ora 13:15, până la data de 25 octombrie 2023, la ora 13:15. În data de 25 octombrie 2023, procurorul a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Moinești arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Cercetările în cauză continuă cu efectuarea altor activități de urmărire penală în vederea lămuririi situației de fapt și a aflării adevărului în cauză sub toate aspectele.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.