Slujba de la Ghimes – Faget

1

2000 de localnici din Ghimes – Faget , judetul Bacau , au asteptat duminica 12 iunie 2011 la ora 11:00 primul tren special cu pelereni din Ungaria.Acestia au fost serviti cu produse traditionale secuiesti.

Inainte de inceperea slujbei de Rusalii are loc un program artistic. Slujba propriu-zisa a avut loc la pranz in biserica Contumati , cel mai vechi lacas de cult din Ghimes ( Bacau )

Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau a declarat pentru mediafax ca au participat la slujba de Rusalii aproximativ 7000 de persoane.Organizatorii se asteapta pana la sfarsitul zilei la un numar de 10 000 de persoane.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. N-am vazut in viata mea atat de multe steaguri si bannere la un eveniment de natura religioasa, astia se folosesc de orice pe lumea asta sa mai fluture un pic culorile maghiare pe strazile noastre. S-au infiltrat in toate clasele sociale, iar pe acestia din clasa de „jos” ii santajeaza prin manifestari de natura religioasa. Mai lasati dracului steagurile alea acasa cand veniti la noi. Ne sufocati!!!! RUSINE SA VA FIE!!!!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.