Slanicul va gazdui, incepand de astazi, evenimentul „Trofeul Dacii Liberi 2018”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Orasul Slanic Moldova va gazdui, incepand de astazi, evenimentul „Trofeul Dacii Liberi 2018”, organizat de Clubul Sportiv Offroad Dacii Liberi in asociere cu judetul Bacau.

Competitia, etapa a Campionatului National de Offroad, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

„Deoarece editiile precedente au fost un succes, ne-am hotarat sa sprijinim si campionatul din acest an. Beneficiind de o participare nationala si internationala, evenimentul va promova imaginea judetului Bacau in tara si in lume, precum si pe cea a Consiliului Judetean (CJ), in calitate de sustinator al dezvoltarii regiunii”, a declarat Sorin Brasoveanu.
CJ Bacau va asigura 42.600 de lei, aproape 44 la suta din valoarea totala a proiectului, care este de 97.600 de lei.

Batalia pentru „Trofeul Dacii Liberi 2018” se va da in perioada 24-27 mai. Joi sunt programate inscrierea concurentilor si verificarea masinilor, vineri va avea loc deschiderea oficiala si startul primei etape, sambata va fi a II-a zi de concurs, iar seara, de la ora 22, vor fi acordate premiile speciale si diplomele de participare.

Duminica, de la ora 10, va avea loc „Superspeciala”, o proba organizata pentru spectatori, iar la ora 13,30, premierea castigatorilor „Trofeului Dacii Liberi 2018”

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here