Slanicul va gazdui, incepand de astazi, evenimentul „Trofeul Dacii Liberi 2018”

Orasul Slanic Moldova va gazdui, incepand de astazi, evenimentul „Trofeul Dacii Liberi 2018”, organizat de Clubul Sportiv Offroad Dacii Liberi in asociere cu judetul Bacau.

Competitia, etapa a Campionatului National de Offroad, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

„Deoarece editiile precedente au fost un succes, ne-am hotarat sa sprijinim si campionatul din acest an. Beneficiind de o participare nationala si internationala, evenimentul va promova imaginea judetului Bacau in tara si in lume, precum si pe cea a Consiliului Judetean (CJ), in calitate de sustinator al dezvoltarii regiunii”, a declarat Sorin Brasoveanu.
CJ Bacau va asigura 42.600 de lei, aproape 44 la suta din valoarea totala a proiectului, care este de 97.600 de lei.

Batalia pentru „Trofeul Dacii Liberi 2018” se va da in perioada 24-27 mai. Joi sunt programate inscrierea concurentilor si verificarea masinilor, vineri va avea loc deschiderea oficiala si startul primei etape, sambata va fi a II-a zi de concurs, iar seara, de la ora 22, vor fi acordate premiile speciale si diplomele de participare.

Duminica, de la ora 10, va avea loc „Superspeciala”, o proba organizata pentru spectatori, iar la ora 13,30, premierea castigatorilor „Trofeului Dacii Liberi 2018”

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here