SIMONA HALEP,parteneriat cu DEDEMAN: La fiecare magazin nou,retailerul va inaugura un teren de tenis

0

Simona Halep a incheiat un parteneriat cu liderul pietei locale a retail-ului de bricolag, DEDEMAN.  Dedeman va inaugura un teren de tenis la fiecare magazin nou deschis.

Sloganul parteneriatului este „performanta 100% romaneasca”. Datorită performanțelor sale unice în istoria tenisului feminin din România, Simona Halep, numărul 3 mondial în clasamentul WTA, a devenit un simbol pentru români. Prin acest parteneriat, Dedeman, la rândul său o afacere autohtonă ce deține conducerea categoriei în care activează, dorește să își arate susținerea pentru performanța 100% românească.

„Deși venim din domenii total diferite, sunt multe lucruri prin care ne asemănăm, iar aici mă refer la ambiție, la pasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem și la dorința de a ne depăși de fiecare dată limitele. Noi credem că nici un vis nu este de neîmplinit dacă te dedici trup și suflet, iar Simona ne dovedește asta prin fiecare meci disputat”, a declarat Dragoș Pavăl, preşedintele Dedeman.

„De fiecare dată când joc, îi simt pe români alături de mine, același lucru îl simt și acum. Întotdeauna ne dorim să facem echipă cu cei mai buni, iar de astăzi mă bucur că fac echipă cu Dedeman, numărul unu în domeniul lor. Sunt încântată să colaborez cu români ambițioși și pasionați de ceea ce fac”, a declarat SIMONA HALEP, numărul 3 mondial în clasamentul WTA.

Ca urmare a acestui parteneriat, Dedeman a anunțat că vrea să inițieze un proiect în colaborare cu Federația Română de Tenis, dedicat tuturor celor pasionați de sportul alb din România. Pentru fiecare magazin Dedeman nou deschis, retailer-ul va construi sau va amenaja și un teren de tenis.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.