Simona Halep: „Îmi propun să stau în tenis până la cel mult 30 de ani”


Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, a declarat că are de gând să se retragă din activitate la 28-30 de ani, deoarece doreşte să-şi întemeieze o familie, mai ales că adoră copiii.

„Sunt un om normal cu bun simţ, mama mi-a spus mereu să am bun simţ. Cred că mama mai vrea pentru mine o căsnicie frumoasă şi să am copii. Nu simt niciun fel de presiune, îmi spune că am viaţa mea. Sunt nerăbdătoare să-mi fac familie, să am copii, îi ador, dar mai am de jucat tenis. Sunt încă mică, tânără, mai vreau să mai stau câţiva ani cu tenisul şi apoi să-mi fac famlie. Îmi propun să stau în tenis până la maxim 30 de ani, adică undeva pe la 28”, a declarat Halep, în vârstă de 23 de ani, într-un interviu pentru Pro TV. Simona Halep are o „slăbiciune” pentru pantofi şi mereu îşi cumpără câte o pereche, dar şi pentru blugi, ea având vreo 35 de perechi.

Sportivei din Constanţa îi place să conducă, deşi recunoaşte că traficul din Bucureşti o oboseşte: „N-am aşa pasiuni foarte mari, mă duc la bazinul de înot, îmi place la film, să mă plimb prin parc, să citesc cărţi de psihologie, nu romane sau ceva de dragoste. Conduc, este o pasiune. Conduc când vin acasă. Sunt unele turnee care ne oferă maşini şi conduc acolo. Mi-e frică de viteză, am grijă la viaţa mea, preţuiesc viaţa. Traficul din Bucureşti mă oboseşte, dar trebuie să accept, este pentru toată lumea la fel, nu doar pentru mine”.

Simona Halep îşi doreşte ca atunci când se va căsători să aibă o rochie de mireasă mare şi foarte lungă, să poarte pantofi cu toc, deoarece ar fi vrut să aibă cu 5-7 cm mai mult. Când va avea familie, Simona va petrece ziua de duminică dormind mai mult şi alături de copiii ei în parc: „Sper să reuşesc să dorm mai mult de 7-7.30…să ies cu copiii în parc, să mă duc să mânânc în oraş, să mă joc cu ei prin curte. Vreau să-i ţin cât mai departe de calculator, vreau să-i învăţ cu sport şi veselie. Eu las treburile să vină de la sine, când va fi momentul, mă decid să mă căsătoresc, vreau să am rochie de mireasă mare şi foarte lungă. Mi-aş dori să am 5-7 cm mai mult”.

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.