Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu a fost purtat pe umeri de personalitati importante


UPDATE:
Ora 16:00 : Trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu a fost coborât în cripta familiei din Cimitirul Central Bacau.
Ora : 14:00 Cortegiul a ajuns la Cimitirul Central, iar sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu a fost depus pentru ultima slujbă în Capela „Sf. Treime”.

Bacauanii il aplauda pe Sechelariu in centrul Bacaului.

Miron Cozma este prezent la inmormantare.

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, a fost purtat de umeri de Presedintele Consiliului Judetean  Bacau , Dragos Benea, primarul din Slanic, Andrei Serban, deputatul PSD, Gabriel Vlase, subprefectul Dorian Pocovnicu si fostul presedinte FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian.

Cortegiul funerar, compus din peste 50 de maşini şi mii de oameni, a pornit în jurul orei 12.30 înspre Cimitirul Central, pe un traseu de aproximativ 3 kilometri care va trece prin centrul oraşului. Gigi Becali este prezent la inmormantare.

Vom reveni cu detalii.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

6 comentarii

 1. AM PARTICIPAT CU TOT SUFLETUL LA FUNERALIILE DOMNULUI DUMITRU
  SECHELARIU.CEL CARE A FOST UN ADEVARAT GOSPODAR AL BACAULUI.
  DUMNEZEU SA-I IERTE PACATELE, SA-I FIE TARANA USOARA.!
  SA SE ODIHNEASCA IN PACE !

 2. Foarte urat din partea Domnului Stavarache, eu cred ca trebuia sa lase toata ura si invidia fata de un fost contra candidat si sa-i onoreze respect si demnitate macar acum pentru ultima data, mai pot spune ca ar trebui sa-i fie rusine Domnului Stavarache ANULIND autorizatia de cortegiului pe jos de catre populatia din Bacau si ONORURI MILITARE, era doar pentru RESPECT. Pacat, pentru ca Dumnezeu nea lasat pe pamant sa iertam si sa fim iertati, dar …………..
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

 3. Dumitru Sechelariu, a fost seful meu pe perioada cand lucram la Selena Hemeiusi, si orice ar zice lumea, mie mi s-a parut un om cu inima mare, un om care te ajuta cand aveai nevoie, un om care intradevar isi iubea concetatenii si care vroia sa faca multe pentru Bacau, imi pare nespus de rau pentru el si familia lui, drept pentru care Condoleante familiei Sechelariu si pentru Dumintru Sechelariu Dumnezeu sa te aibe in paza. Nu cred ca o sa se mai gaseasca un om cu o inima asa mare ca el pentru orasul nostru…………Dumnezeu sa il ierte….

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.