Senatorul Dragos Benea a demisionat din parlament. Carmen Dima ii va lua locul

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Senatul a luat act, in sedinta de miercuri, 19 iunie, de incetare prin demisie, a mandatului de senator in cazul lui Dragos Benea. Benea a candidat la alegerile din 26 mai si a obtinut fotoliu de europarlamentar.

Senatul a luat act, în şedinţa de miercuri, de încetarea, prin demisie, a mandatelor de senatori în cazul social-democraţilor Dragoş Adrian Benea şi Claudiu Manda.

Plenul Senatului a adoptat cu majoritate de voturi proiectul de hotărâre privind vacantarea mandatelor acestora.

“Senatul ia act de încetarea prin demisie a mandatului de senator a lui Dragoş Adrian Benea, începând cu data de 14 iunie 2019, şi declară vacant mandatul de senator ales în circumscripţia electorală nr. 4 Bacău. Senatul ia act de încetarea prin demisie a mandatului de senator a lui Claudiu Manda, începând cu data de 19 iunie 2019, şi declară vacant postul de senator ales în circumscripţia electorală nr.17 Dolj”, a precizat preşedintele de şedinţă.

Carmen Dima, senator PSD ales supleant pe lista pentru alegerile parlamentare, a depus juramantul pentru investirea in mandatul de senator de Bacau, ca urmare a vacantarii locului lui Dragos Benea. Carmen Dima este consilier judetean PSD.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here