Senatorul Benea explica de ce Bacaul nu se afla in Asociatia „Moldova se dezvolta” : „Pentru că le-a ordonat George de la Suceava..fără Bacău!”

0

Asociatia „Moldova se dezvolta” are ca principal obiectiv realizarea celor doua autostrazi : est-vest si nord-sud

Primarii municipiilor Suceava, Iasi, Piatra-Neamt, Roman, Botosani, Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei au semnat, luni, la sediul Primariei Suceava un acord cadru pentru infiintarea Asociatiei „Moldova se dezvolta”.

Principalul obiectiv al acestei aliante este promovarea a doua mari proiecte de infrastructura: Autostrada est-vest, cu fonduri asigurate de Comisia Europeana si Autostrada nord—sud, care sa lege Moldova de Bucuresti.

„Noi consideram ca nu mai putem sta in aceasta situatie si vrem sa facem aceasta asociere, acest parteneriat intre localitati, sa fim un model de organizare pentru Moldova, sa reprezentam o putere de negociere la nivel guvernamental, la nivel european, pentru a dezvolta zona Moldovei”, a aratat primarul Sucevei.

De ce nu se afla Bacaul in Asociatia „Moldova se dezvolta”

Intr-o postare pe Facebook, presedintele PSD Bacau Dragos Benea explica de ce Bacaul nu se afla in aceasta asociatie:

PĂI SĂ VĂ SPUN DE CE…
“Viitorul” vă va judeca, nu istoria…

Vom avea 3 autostrăzi 🛣 pe hârtie și cea mai ieftină va fi intârziata pentru că sunteți prea ipocriți, fricoși și demagogi.

Pentru că le-a ordonat George de la Suceava 🐑 … fără Bacău!

Unul este primar din 2000, altul este văr cu George, altul i-a cărat geanta 💼 lui Gigi Nechita, altul i-a carat geanta 🧳 lui Pinalty și tot așa…

Primarilor plagiatori sunteți fățarnici și ipocriți❗️

🙊 Corect ar fi să le spuneți colegilor de la Vest că foștii voștri șefi (Gigi, George, Romică, Culiță, Pinalty, etc.) au făcut cea mai mare absorbție de fonduri europene din toate regiunile de dezvoltare.

👉 Apropos, mult succes cu Autostrada Nordului și Autostrada Unirii. Ați scos Bacăul de pe hartă.” se arata in postarea senatorului Benea

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.