Senator Bianca Purcarin despre premierul Ciolacu: “Un Om care este conștient de angajamentele asumate, este capabil să le onoreze și are devotamentul și determinarea de a face din noul Guvern ,Guvernul tuturor românilor”

0

Senatorul PSD de Bacau, medicul Bianca Purcarin, a declarat ca are incredere ca noul premier al Romaniei, Marcel Ciolacu, isi va onora toate angajamentele:

“Am votat astăzi cu toată credința că un #Guvern are datoria de a vă reprezenta pe fiecare dintre dumneavoastră. Cu încrederea completă față de un Om care știu că este conștient de angajamentele asumate, este capabil să le onoreze și are devotamentul și determinarea de a face din noul Guvern Guvernul tuturor românilor! Acel Guvern care să facă și să vă ofere ceea ce aveți nevoie ca parte a firescului, nu a excepției. Și știu că premierul nostru, domnul Marcel Ciolacu, este cel care poate face asta.
Felicitări, domnule Prim-ministru Marcel Ciolacu ! Felicitări, doamne și domni miniștri!
Suntem alături de dumneavoastră în cea mai importantă misiune pentru prezentul și viitorul României!” a transmis senatorul de Bacau, medicul Bianca Purcarin

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.