Șeminee, sobe sau coș de fum în rate? Da, acum se poate!

Există perioade din viața noastră în care, dificultățile financiare ne obligă să punem pauză viselor noastre și să amânăm micile plăceri ale vieții. Alteori, ne lovim de surprize și situații neprevăzute care ne obligă la cheltuieli de urgență, irosindu-ne astfel, banii strânși pentru scopurile inițiale. Tocmai de aceea, profesioniștii de la PEFOC au înțeles aceste situații limită și vin în sprijinul clienților care, din varii motive, nu dețin bugetul necesar, dar vor să se bucure de căldura și atmosfera specială a unui semineu pe lemne, în intimitatea propriului cămin.

Meșterii sibieni cu peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor alternative de încălzire și decor, în parteneriat cu cei de la TBI Pay, oferă în premieră, posibilitatea achiziționării în rate, a oricărui produs de pe site-ul pefoc.ro. Așadar, vei putea să cumperi simplu și rapid orice tip de șemineu; cea mai buna soba pe lemne; centrală pe lemne sau peleți; coș de fum; șeminee electrice; grătare de grădină sau poți alege inclusiv accesorii și materiale specifice fascinantului univers al termicelor premium.

Indiferent de reduceri, fie că vorbim despre oferte de Black Friday sau promoții periodice de preț, suntem cu toții conștienți că soluțiile de încălzire premium presupun eforturi financiare semnificative. Tocmai de aceea, la solicitările primite din partea clienților PEFOC, care ar fi preferat plata unei sume lunare mai mici pentru achiziția unui sistem de încălzire, șemineu pe lemne, sobă modernă sau chiar înlocuirea vechiului coș de fum cu un horn inox de calitate superioară, a apărut ideea de plată în rate, direct pe site-ul pefoc.ro. De acum și mai mulți români vor avea ocazia să se bucure alături de familie sau de persoana iubită, de căldura și atmosfera magică a unui șemineu tradițional pe lemne în confortul propriului cămin.

Totul se întâmplă online! Tu nu trebuie să stai la cozi, să mergi la bancă sau să îndeplinești o mulțime de formalități și operațiuni birocratice. E foarte simplu cu un Credit Instant pe care îl accesezi 100% online, să aloci 10 minute din timpul tău și să ai cartea de identitate la îndemână pentru ca produsele comandate de tine, să-ți ajungă în fața ușii!

Pasul 1. Alegi produsul pe care dorești să îl achiziționezi în rate, selectezi metoda de plată în rate, iar împreună cu consilierul PEFOC, introduceți datele într-un simulator de credit. Acesta va calcula automat în funcție de venituri, eligibilitate și valoarea solicitată, suma de plată (rata) lunară. Pe scurt, prin acest tip de credit, ratele sunt fixe și egale pe întreaga perioadă contractuală.

Pasul 2. Clientul primește un link în vederea identificării, pe care îl poate accesa de pe orice dispozitiv (smartphone, PC, laptop sau tabletă).

Pasul 3. Identificarea. Totul se întâmplă de acasă, prin intermediul tehnologiei. Tu nu trebuie să te deplasezi niciunde. Ai la dispoziție 3 metode de identificare:

– prin apel video: cel mai simplu și cel mai folosit mijloc;

– cu cardul de debit: tranzacționezi 1 leu demonstrativ;

– biometric (cu ajutorul unui video/selfie), în cazul în care nu ai o conexiune stabilă la internet.

Pasul 4. Primești contractul de credit, pe care îl studiezi, îl semnezi electronic (cu ajutorul unui cod unic pe care îl primești prin SMS) și gata! În cele din urmă, aștepți răspunsul final de la bancă, ce vine de obicei, foarte repede! După ce creditul a fost aprobat, în fiecare lună ți se va trimite un extras de cont pe care trebuie să îl plătești în termen (asemenea unui card de cumpărături). La prima rată, ai la dispoziție 20 de zile peste termenul de plată lunar (care va fi reglat începând cu a doua rată), adică aproximativ 1 lună și jumătate! Plata lunară se face simplu și rapid, prin orice metodă confortabilă ție: online, prin transfer online sau la orice paypoint (prin scanarea codului de bare).

Consilierii pefoc.ro îți vor sta la dispoziție cu orice detaliu sau informatii suplimentare pentru a te ajuta să-ți cumperi în rate, primul tău șemineu, prima ta sobă pe lemne, șemineu electric sau un coș de fum nou. În același timp, sistemul de rate fixe este disponibil inclusiv pentru achiziționarea materialelor sau componentelor suplimentare sistemului termic. Grație  soluțiilor de finanțare practice și comode, singura ta grijă va fi doar să pui pe foc, de celelalte lucruri o să se ocupe meșterii PEFOC!

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here