Seful Vamii Bacau implicat intr-un accident cu o masina care avea in portbagaj o prostituata


Seful Vamii Bacau a fost implicat intr-un accident produs in localitatea Sarca din judetul Iasi. Un Opel care nu s-a asigurat s-a ciocnit cu o Skoda a Vamii Bacau. La volanul Skodei se afla chiar seful Directiei de Accize si Operatiuni Vamale Bacau. Cand a venit politia , acestia au descoperit o femei in masina , iar martorii au declarat ca aceasta era din portbagajul Opelului condus de Ion Giurgiuveanu de 69 de ani din Targu Frumos.

Anchetatorii cred ca Giurgiuveanu ar fi luat femeia in masina pentru servicii sexuale. Dupa masuratori , anchetatorii au ajuns la concluzia ca femeia nu era in portbagaj ci pe bancheta din spate.

„Nu mai insistaţi, omul ăsta e nevinovat. A fost accidentat şi nu are nicio vină. Femeia aia era în spate şi a fost luată la ocazie, nu o cunoaşte. Nu a omorât pe nimeni. E o acuzaţie foarte gravă”, le-a declarat jurnaliştilor o persoană din anturajul familiei.

„Eu i-am spus, Andreea nu te sui, da` ea nu m-a ascultat şi a plecat cu el. Cred că a băgat-o în portbagaj să facă ceva cu ea, să o gâtuie, nu ştiu. Ăla nu e din zonă, dar l-am văzut că vine pe aici de vreo patru zile şi tot ne caută”, a spus Cecilia Sandu, prietena tinerei care a fost găsită moartă în urma accidentului

In urma accidentului , persoana de sex feminin a decedat. Barbatul de 69 de ani a fost ranit usor si a fost transportat la Spitalul Iasi. Seful Vamii Bacau a suferit doar o mica zgarietura.

  • Sursa : evz.ro

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.