Seful Serviciului de Pasapoarte Bacau, Florentina Neamtu, a iesit la pensie

25

Dupa 31 de ani de cariera, comisarul-sef de politie Florentina Neamtu, seful Serviciului de Pasapoarte Bacau, a iesit la pensie.

Potrivit CV-ului, de-a lungul carierei, Florentina Neamtu a detinut functia de director al Serviciului Public Comunitar – Pasapoarte in Municipiul Bucuresti si lector la Universitatea George Bacovia.

Instituția Prefectului – județul Bacău salută, cu ocazia pensionării, activitatea de peste 31 de ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne pe care doamna comisar-șef de poliție Florentina Neamțu, șeful Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, a îndeplinit-o cu dedicare și profesionalism.” transmite Prefectura Bacau

Comentarii

25 comentarii

 1. Stimată doamnă comisar șef ,luna aceasta vârsta standard de pensionare este 62 de ani și contribuția este de 32 ani și o lună.Doamna cum a ieșit la cu 31 de ani vechime,,?

 2. Are o pensie relativ decenta, mai mare decat media, dar in nici un caz printre cele mari. E de invidiat doar pentru varsta, iar 31 de ani de munca nu sunt putini. Nu exista vreo lege care sa denumeasca vreo categorie de pensii ca fiind speciala. Notiunea de pensie ,,speciala” a fost inventata de politicienii populisti, preluata de presa si rostogolita ca sa invrajbeasca populatia, iar politrucii sa se dea justitiari. Fiecare categorie de salariati are conditiile si privatiunile ei. Tot respectul pentru cei care muncesc cu adevarat, sper sa fie rasplatiti cu totii cum se cuvine.

 3. Imi cer scuze dacă supar pe cineva sau jicnesc, as vrea ca să nu se mai comenteze și sa nu se ia masuri! Nu ne place cum suntem plătiți de societățile la care lucram sau nu primim o pensie în funcție de munca prestata e din vina noastră. De ce nu mergeți în fata guvernului sa protestați și sa nu mai comentați aiurea? Alți iau pensi speciale și nu înțeleg de ce, iar alți care au lucrat în ture și a producție pentru economia tari ia un salariu de nimic, ba iau mai scos din condițiile grele sau au schimbat calculul de date pentru a ieși la pensie! De ce nu ne mobilizam sa facem o schimbare? Mai lăsați-o cu vorbariile și comentări, deoarece nu valorează nimic! Nu vedeți ca suntem vânduți de parlamentari?

 4. Un sistem infect făcut dinadins în dealungul timpului sa fie infect și molipsitor,, nu e vorba de invidie, am preferat sa fiu liber nu lustruitor de ghete ghetute

 5. Da ce muncă grea
  Ce de calcule s trebuit să facă ce analize
  Intra serviciul pașapoarte în faliment dacă nu era e
  Du-te în economie acolo echilibristică nervi satisfactii
  Probabil la înlocuit pe Matei care înainte de 89 făcea activitate de culegător de informații de la întreprinderea unde lucram eu pe vremea aceea

 6. ???!!!!!!!!?????
  NU I VORBA DE MUNCĂ MULTĂ , IN CAZUL EI, MAI MULT OPORTUNISM , ORIENTARE SI „OFERTA” !!
  Exagerat si laudativ eronat mesajul ! Asa i la noi , „invers proportional cu meritele”!

 7. Pentru cei neavizați și anonimi, această DOAMNĂ în adevăratul sens al cuvântului este un model de urmat pentru mulți dintre noi, un exemplu de corectitudine care a respectat orice cetățean al județului Bacău și și-a apreciat subalternii la adevarata lor valoare. FELICITĂRI pentru întreaga carieră și pensie lungă.

 8. Si apoi la 50 de ani se angajează la stat, că doar o fi cibeva cu intentii bune, stam pana la 65 si uite ce noroc au unii. Si pendie si salariu. Dacă nu am avut pile la timp! Sa ne punem pofta in cui.
  Succes doamna la angajare

 9. O intrec pe doamna si la studii si la numarul de ani de munca si totusi voi iesii la pensie peste 3 ani, la 62 de ani , dupa 39 de ani vechime. Dar inteleg ca munca pe care a prestat-o dansa a epuizat-o prematur. Si pensia va fi pe masura . Munca grea la pasapoarte….Nu va este rusine sa postati astfel de articole? Se pare ca nu..

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.