Seful Politiei Mun. Bacau, Adrian Tuluc, apel disperat dupa ce fiica sa a disparut: „Iubirea mea, te rog din inima mea bolnavă, dă-mi un semn!”

Update: Ana Maria Tuluc a fos gasita.

Seful Politiei Municipiului Bacau, Adrian Tuluc, a transmis un mesaj disperat in aceasta seara, la 24 de ore de la disparitia fiicei lui. Va reamintim ca Ana Maria Tuluc a disparut duminica, 10 aprilie, de pe raza Municipiului Bacau. Tanara are 15 ani, 1,69m, 58kg, par saten, ochi caprui si tenul deschis. Ea ar fi plecat in mod voluntar de acasa :

Iubirea mea,te rog din inima mea bolnavă dă-mi un semn! Știi bine că viața mea ține de un fir de păr! Te așteaptă si mami si buni si bunu si Andrei. Cățeii Rocky si Biju nu au mai mancat de cand ai plecat iar motanul nu s-a mai intors. Nu-ți ințeleg „indiciile”…te rog dă-mi un semn!” a transmis tatal fetei, Adrian Tuluc

ÎMBRĂCĂMINTE

Geacă cu glugă, de culoare neagră, pantaloni negri, bocanci negri cu catarame, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentVesti bune. Au fost avizati indicatorii tehnico-economici pentru Autostrada A7 – tronsonul Bacau – Pascani
Articolul urmatorPrins de polițiști după ce ar fi sustras bani dintr-un autobuz

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.