Seful Politiei Bacau, Vasile Oprisan : „Îmi cer scuze public pentru modul de exprimare şi vă asigur că intenţia mea era cu totul alta”

Publicitate

Seful Politiei Bacau, Vasile Oprisan a transmis presei, sambata, 6 aprilie un comunicat prin care isi prezinta public scuze, cu privire la inregistrarea audio publicata in presa.

Seful IPJ Bacau a declarat la o emisiune radio locala, ca din cauza numarului mare de apeluri la 112, unele persoane ar trebui sa nu abuzeze de acest serviciu. Acesta a facut referire la o disputa familiala in care un sot isi agreseaza sotia.

„Ca urmare a declaraţiilor făcute în spaţiul public, în timpul unei emisiuni de la un post de radio din judeţ, fac următoarele precizări: Îmi cer scuze public pentru modul de exprimare şi vă asigur că intenţia mea era cu totul alta.

Am dorit să subliniez că sunt situaţii când unele persoane sună abuziv la 112 şi, din acest motiv, viaţa oamenilor care au într-adevăr nevoie de ajutor poate fi pusă in pericol. În mod clar exemplul dat nu a fost unul potrivit. imi exprim părearea mea de rău pentru faptul că am utilizat o situatie extrem de sensibilă care a permis interpretări şi dau asigurări în ceea ce priveşte intervenţia promptă a poliţiştilor băcăuani la toate evenimentele.

Am considerat şi consider în continuare că violenţa domestică poate genera situaţii grave. Tocmai de aceea, orice astfel de caz va fi tratat cu maximă responsabilitate, operativitate şi celeritate de mine şi colegii mei!” a declarat seful IPJ Bacau, Vasile Oprisan

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here