Sediul PSD Bacau, imbracat in „straie” noi, in acord cu obiectivul major „Construire A13 Bacau – Brasov”

Sediul organizatiei PSD Bacau are „straie”noi, in acord cu obiectivul major, acela al constructiei autostrazii A13 Bacau – Brasov.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Redam integral comunicatul :

„Semnarea contractului de proiectare a autostrăzii este, fără îndoială, un mare pas înainte pentru întreaga Moldovă.

Asta arată că NOI, social-democrații băcăuani, facem ceea ce spunem și ne ținem de cuvânt, așa cum am anunțat încă din mai 2019 când, tot NOI, am pornit licitația.

După centura Bacăului, conectarea Moldovei cu Transilvania, prin cea mai fezabilă rută posibilă (A13 Bacău – Brașov), este prioritatea politică a PSD Bacău. Vreau să remarcăm că există o diferență clară între noi și alții: e diferența dintre cei care chiar fac și cei care doar vorbesc, fără să facă nimic (a se vedea „gogoașa” spitalului modular promis de PNL Bacău la Baza Letea!).

Observ că cei de la PNL Bacău nu ratează nicio ocazie pentru a se umple de ridicol: după ce au votat în Parlament pentru autostrada ieșenilor (A8 Tg. Mureș – Iași) și au votat împotriva ministrului băcăuan al Transporturilor care a făcut posibilă A13 (L. Șova), Palăr și ai lui se împăunează cu proiectele guvernării social-democrate. Altele n-au!!!

Guvernul Orban a avut de îndeplinit o simplă formalitate pe licitația începută de noi, dar de acum încolo are ocazia să susțină A13 Bacău – Brașov astfel încât, peste doi ani, lucrările de execuție a autostrăzii să poată fi scoase la licitație. Dacă le pasă, cu adevărat, de Moldova să susțină cu toată puterea A13, chiar dacă acest proiect este unul creat de PSD și guvernul său.” se arata intr-un comunicat de presa transmis de Dragos Benea

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here