Sediul principal al DGASPC s-a mutat pe strada Aleea Ghioceilor nr. 4


Sediul DGASPC s-a mutat pe strada Aleea Ghioceilor nr.4. Inaugurarea a avut loc marti, 19 iulie, in prezenta presedintelui CJ Bacau, Valentin Ivancea, a directorului DGASPC, Cristian Codreanu si a subsecretarului de stat Visinel Balan.

Toți beneficiarii care treceau pragul instituției în zona de Sud a municipiului, pe strada Condorilor (aproximativ 20.000 persoane/an) vor avea, de acum, acces mai facil la îndeplinirea procedurilor în vederea accesului la servicii sociale.

Practic, au fost comasate birourile din 3 sedii în unul principal, renovat și modernizat complet, cu scopul de a fi operativi, economici și eficienți în activitatea de zi cu zi. Având birourile conducerii în aceeași clădire cu Serviciul Adopții și Comisia de evaluare a cazurilor de handicap, vom putea coordona în mod eficace activitatea angajaților și vom preîntâmpina eventuale probleme, prin supravegherea acestor proceduri. În mod cert, în domeniul asistenței sociale, absolut orice demers are la bază dedicarea și empatia personalului. Am convingerea că angajații DGASPC se vor implica și vor face astfel încât fiecare beneficiar să fie ferm convins că se fac toate eforturile pentru ca instituția să ofere servicii sociale de calitate.” a precizat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.