Sechelariu : „Una peste alta cred ca voi candida pentru primaria Municipiului Bacau”

9

Finantatorul FCM Bacau si fost primar al orasului Bacau , Dumitru Sechelariu , a declarat pentru Sport Total FM ca va candida la Primarie.

Sechelariu a spus ca echipa pe care o conduce trece printr-o situatie grea , iar litigiul de la TAS cu Steaua este departe de final. Totodata Sechelariu a declarat ca bugetul clubului este afectat din cauza dezinteresului aratat de autoritatile orasenesti.

„Am rezolvat cateva probleme am gasit o reesalonare la FISC, vom plati in rate o anumita suma de bani si astetam cu incredera o solutionare de la TAS Au mai aparut 2-3 amici care vor sa ma ajute, am gasit ceva intelgere la jucatori, la antrenori la conducerea clubului si daca nu am reusit sa vindem ceva jucatori, nu putem nici sa-i dam nici sa-i lasam pe drumuri.

Vedem acum si cu alegerile locale. Una peste alta cred ca voi candida pentru primaria Municipiului Bacau”, a declarat Dumitru Sechelariu, in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emsiunea „Fotbal la matineu”, realizata de Horatiu Sima.

 

Sursa : Sport Total FM

9 COMENTARII

 1. Pt candidatu gospodar de guvizi.

  Te-ai gasit tu sa fii gospodaru orasului. Sau vrei iar banii guvizilor sa ai maruntis de barbut. Ai distrus economia orasului si ti-ai facut pista de karting sa se plimbe neamu tau pe impozitele noastre.
  In Izvoare,Serbanesti,un singur bec nu ai pus(acum au strazi asfaltate,lumina,canalizare)da statiile de autobuz au ajuns vadul tau de muls guvizii. Ti-ai asfaltat drumu pana la pista iar restul orasului era pietris.
  Om de afaceri? Din pacanele si barbut poate.
  Ti-ai zidit bordel in Serbanesti da cereai ajutor sa ti cresti plozii.
  De cate ori trec pe langa FOSTA CEA MAI MARE FABRICA PRODUCATOARE DE HARTIE DIN ROMANIA iti doresc sa …
  Da gospodarule,de baron local avem nevoie. Sa te vedem cum ne cheltui taxele pe fotbalisti analfabeti in loc sa fi facut un nou spital.
  Macar pe actualul il mai vezi pe strada pe jos,poti da mana cu el,pe cand pe tine gospodare daca nu suntem tigani nu te vedem la fata dintre paznici.
  Ar mai fi multe da incalc regulamentele.

 2. eram copil aveam 16-17 ani si stateam pana la ora 23-24 pe afara si ii vedeam pe cei de la salubrizare maturand pe strazi si trotuare,asta se intampla in timp ce domnul Sechelariu era primar…acum nu mai este la fel…Stavarache nu a facut decat sa preia proiectele domnului Sechelariu si sa le ”’updateze”…nu uitati ca Bacaul era un oras european,acum de ce nu se mai aude de aceasta deviza???foarte bine ca,candidati domnule Sechelariu!!! va asigur ca tinerii va vor vota pentru ca traiesc printre ei zi de zi.Bacaul merita mai mult

 3. Cu siguranta multi bacauani va sustin ! Sunteti printre putini primari care a incercat sa faca un oras European..pe toate planurile …..Vot pentru Dumitru Sechelariu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.