Se opreste gazul in trei localitati din Bacau

0

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat temporar în localitățile Nicolae Bălcescu, Cleja și Somușca, jud. Bacău

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de conductă de pe traseul autostrăzii A7, lucrare de interes național, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 24 aprilieîntre orele 8.00  21.00, în localitățile Nicolae Bălcescu, Cleja și Somușca.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale, estimată a se face în jurul orei 21.00, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.