Se oprește apa în Onești

0

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune aparținând CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău), se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Onești, de astăzi – 09 octombrie 2023, începând cu ora 18.00, până mâine – 10 octombrie 2023, ora 06.00.

În cursul zilei de mâine RAJA SA va asigura alimentarea cu apă din rezervorul de la nivelul Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur în funcție de nivelul apei existente în bazin și de consumul înregistrat.

„De aceea, recomandăm utilizatorilor consumul cu moderație al apei în această perioadă. Totodată, având în vedere că mâine dimineață alimentarea cu apă se va face din rezervor, în zonele înalte și la etajele superioare ale blocurilor, se vor înregistra presiuni scăzute.” – CRAB

Reprezentanții CRAB estimează că vor finaliza intervenția și vor relua pomparea către municipiul Onești în cursul acestei nopți, în condițiile în care nu apar elemente neprevăzute pe parcursul desfășurării lucrărilor de reparații.

„În funcție de perioada de timp necesară pentru umplerea și intrarea în presiune a conductei de aducțiune, dar și a timpului necesar pentru refacerea stocului la nivelul rezervorului Cuciur, compania noastră va efectua toate manevrele de vane utile, în vederea reluării furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.” – CRAB

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.