Se modernizeaza opt strazi in Bacau

0

Primaria Bacau s-a hotarit sa modernizeze opt strazi de pe langa Pasajul rutier Oituz – Stefan Guse.Strazile care vor fi modernizate sunt : Oituz, Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri, I. S. Sturdza, Bogdan Voievod, Garii, Constantei, si General Stefan Guse .

Iata si comunicatul Primariei Bacau :

Primaria Municipiului Bacau va moderniza complet opt strazi din vecinatatea Pasajului rutier subteran Oituz – Stefan Guse. Este vorba de strazile Oituz, Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri, I. S. Sturdza, Bogdan Voievod, Garii, Constantei, si General Stefan Guse. Modernizarea presupune schimbarea retelelor, asigurarea unei infrastructuri rutiere moderne si rezistente, a unui pietonal adecvat prin montarea de pavele rezistente la trafic intens pe trotuarele de pe aceste strazi.

Lucrarile au început deja pe unele dintre aceste strazi, ordinul de începere pe celelalte strazi urmând sa fie dat în perioada imediat urmatoare, în functie de conditiile meteorologice.

Strada General Stefan Guse va fi supralargita de la doua la patru benzi, asigurându-se astfel fluentizarea traficului rutier la intrarea, respectiv la iesirea din Pasajul Rutier Subteran. Pe aceasta strada vor fi montati si 54 de stâlpi de iluminat public si se vor crea mai multe locuri de parcare.

Prin aceste investitii, Primaria Municipiului Bacau pune în valoare si zona de Vest a orasului, accesul înspre si dinspre aceasta zona facându-se prin Pasajul rutier subteran. Dezvoltarea zonei de Vest a municipiului Bacau se realizeaza prin Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, recent inaugurat, constructia Salii Polivalente, contractul de executie fiind recent semnat, si modernizarea întregii infrastructuri rutiere si urbane.

„Dezvoltarea Bacaului pe axa Est – Vest este o necesitate si o prioritate de care s-a vorbit mai mereu în ultimii ani, dar nimeni nu a facut nimic concret în acest sens. Pasajul rutier va rezolva una dintre marile probleme a traficului spre si dinspre zona Moinesti – Onesti, zona care deja se dezvolta prin existenta Centrului de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, recent inaugurat, si a Salii Polivalente” – Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.