Se lucreaza la finalizarea Aqua Park-ului de la Insula de Agrement. Sansele sa functioneze in acest an sunt minime


SSPM lucreaza la finalizarea proiectului Insulei de Agrement. Lucrarile au inceput pe 21 martie, si vor dura 4 luni. In mod normal, pana la finalul lunii iulie, Insula ar trebuie sa fie finalizata in totalitate. Suma totala va fi de 700.000 euro ( 3.498.282,22 lei, inclusiv TVA ). Insula a ramas la stadiul fizic de 90% din anul 2019, iar municipalitatea a hotarat abia dupa 3 ani sa termine lucrarile.

Se vor executa lucrari de placare la Aqua Park – Lazy River, montaj deck, finisaje, asternere nisip pentru plaja si se vor efectua probele tehnologice la instalatii si echipamente.

Totusi, chiar daca se va finaliza in aceasta vara Aqua Park-ul, exista foarte putine sanse sa functioneze deoarece este nevoie de noi angajari pentru aceasta zona : paza, salvamari, curatenie etc. Cel mai probabil, Insula va functiona integral incepand de anul viitor.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAgentia de Integritate a sesizat Parchetul in cazul unui fost politist din judetul Bacau. Acesta a uitat sa mentioneze peste 90.000 lei in declaratia de avere
Articolul urmatorInspectoratul de Jandarmi Județean Bacău recrutează candidați pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.