Se lanseaza inscrierile la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, editia a XXI-a 16 mai 2024

0

Ediția a XXI-a a Galei Premiilor Comunității Băcăuane, cel mai longeviv eveniment regional de caritate și recunoaștere a implicării sociale, va avea loc și în acest an la Restaurantul Caprice Events din Bacău, în seara zilei de 16 mai. Conform tradiției, la Gală sunt așteptați peste 220 de reprezentanți ai societății civile locale și mediului de afaceri, pentru a recunoaște și aplauda cei mai activi membri ai comunității și a contribui la susținerea proiectelor sociale, medicale și educaționale ale FSC.

”Ediția din acest an o vom dedica oamenilor valoroși ai Bacăului, oameni care prin munca, implicarea și reușitele lor schimbă zi de zi viața celor din jur și fac diferența în comunitate. Oameni valoroși sunt peste tot în jurul nostru și, cu ajutorul invitaților la eveniment si al publicului larg, ne propunem să-i descoperim și să-i scoatem în față pe scena unicului eveniment din Bacău de recunoaștere a implicării si responsabilității sociale, pentru a le cunoaște poveștile și a-i aplauda!” Gabriela Achihăi, președinte FSC.

Gala va avea și un amfitrion deosebit, care empatizează cu proiectele și misiunea FSC: Adrian Enache, solist și showman apreciat de toate generațiile de iubitori ai muzicii românești.

Nu vor lipsi nici în acest an tombola cu diverse premii atractive oferite de firme locale dar și licitații de obiecte unice și de colecție. Organizatorii vor pregăti, ca de obicei, și alte surprize și momente artistice care vor fi descoperite de invitați în seara evenimentului.

Momentul culminant al serii va fi decernarea Premiilor Comunității Băcăuane. Aceste premii vor fi acordate unor ONG-uri, instituții, persoane și societăți comerciale care au realizat în anul precedent acțiuni și proiecte concrete, bine definite, cu impact asupra dezvoltării comunității locale, rezolvării problemelor de interes general, ajutorării semenilor aflați în nevoie și sprijinirii categoriilor defavorizate. Pentru a putea analiza cele mai relevante candidaturi, FSC va face un apel public pe paginile proprii de social media și prin intermediul partenerilor media pentru ca oricine a fost implicat sau cunoaște un proiect de impact pentru Bacău să îl înscrie în competiție și să-l supună analizei comitetului de jurizare. Perioada de trimitere a nominalizărilor va fi cuprinsă între 1-30 aprilie, iar transmiterea acestora se va face doar prin intermediul formularelor speciale disponibile pe site-ul www.fsc.ro. Conform regulamentului Galei, nominalizările trebuie să vizeze strict acțiuni ale societății civile și ale mediului de afaceri, inițiativele cu conotație politică nefiind eligibile.

Fiind un eveniment de caritate, participarea firmelor și companiilor se face pe baza de sponsorizări deductibile din impozitul firmelor, sponsorizări care vor contribui la susținerea programelor sociale, derulate de Fundația de Sprijin Comunitar (FSC), care au un impact pozitiv asupra vieții bătrânilor, copiilor și tinerilor aflați în situații de sărăcie și excluziune socială din județul Bacău. În anul 2023 programele FSC au contribuit la îmbunătățirea vieții a peste 2700 de persoane aflate în diferite situații de vulnerabilitate.

Pachetele de sponsorizare cuprind diferite avantaje de participare și imagine, în funcție de suma oferită. Evenimentul este deschis tuturor societăților comerciale, chiar și microîntreprinderilor, pachetul de bază plecând de la 300 de euro, în timp ce pachetul de top, Sponsor de Diamant, ajunge la 4000 de euro. „Sponsorizarea evenimentului înseamnă de fapt susținerea proiectelor sociale adresate copiilor și bătrânilor defavorizați din județul nostru, deoarece banii strânși în cadrul Galei vor fi folosiți pentru continuarea acestor proiecte, vitale pentru beneficiarii noștri. Spre exemplu, suma oferită de un Sponsor de Diamant (4000 de euro) va însemna, de fapt, îngrijire și asistență medicală la domiciliu gratuită pentru 10 bătrâni din mediul rural, timp de un an, sau accesul a 13 copii săraci la activități educative în cadrul Clubului cu Lipici, timp de un an” Ionuț Chiriță, coordonatorul evenimentului. 

Pentru detalii suplimentare sau pentru a achiziționa un pachet de sponsorizare și avantajele acestora puteți găsi pe pagina dedicată evenimentului de pe site-ul fsc.ro, sau contactând coordonatorul Galei, Ionuț Chiriță, la telefon 0728 028 082. 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.