Se inlocuieste o conducta de apa pe strada Ionita Sandu Sturdza

0

Primaria Municipiului Bacau va demara, luni, 20 iunie 2011, lucrarile de înlocuire a conductei de apa pe strada Ionita Sandu Sturdza si bransamentele individuale pentru fiecare locuinta în parte. Pentru ca lucrarile sa poata fi executate într-un timp cât mai scurt, circulatia rutiera pe strada Ionita Sandu Sturdza va fi închisa, începând de luni, pe tronsonul cuprins între Casa Modei si intersectia cu strada Trotus, urmând ca dupa finalizarea lucrarilor pe acest tronson sa se lucreze pe tronsonul cuprins între strada Trotus si intersectia cu strazile V Alecsandri si Oituz, cu aceleasi restrictii de circulatie.

Termenul de executie a lucrarilor de înlocuire conducta de apa este de 20 de zile, valoarea acestora fiind de 484.500 lei, executant SC Fayr – Play. Întreaga lucrare este supervizata de catre Compania Regionala de Apa Bacau.

Dupa finalizarea acestor lucrari, întreg carosabilul rutier si pietonal de pe strada Ionita Sandu Sturdza va fi modernizat. Strada Ionita Sandu Sturdza va face legatura rapida dintre centrul orasului si iesirea spre Onesti, pe lânga Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, prin Pasajul Rutier Subteran.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.