Se deschide un sediu secundar al Serviciului Public Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor in Onesti


Prefectul judetului Bacau, Lucian Bogdanel, a anuntat deschiderea unui sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor in Onesti. Noul sediu va deservi aproximativ 70.000 de beneficiari ( Onesti si localitatile limitrofe), astfel ca cetatenii nu vor mai fi nevoiti sa mearga pana in municipiul Bacau. Acesta va functiona in zilele de marti si joi:

Am lucrat, în ultima lună, alături de cms. şef Ovidiu Alin Genes, şeful Serviciului, pentru a materializa această inițiativă de care vor beneficia, lunar, mii de oneşteni care nu vor mai fi obligați să parcurgă 100 de km (dus-întors) până la Bacău pentru a-şi primi/schimba numerele de înmatriculare de la maşini sau preschimba permisele de conducere auto.

Astăzi, am emis Ordinul de prefect nr. 73, prin care dăm undă verde funcționării acestui sediu, evaluarea conducerii SPCRPCÎV Bacău fiind că în prima lună de funcționare vor fi deserviți cel puțin 1000 de solicitanți. Subliniez că, în conformitate cu estimarea cms. şef Genes, serviciul de preschimbare permise va funcționa la sediul secundar în aproximativ 2 luni (începând cu iunie), motivat de dotarea acestui punct de lucru cu echipamentele tehnice specifice acestui tip de activitate.” a declarat prefectul Bogdanel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.