Se deschide un nou Cinema in Municipiul Bacau

În decembrie 2019, HAPPYCINEMA® va deschide un nou cinematograf în Hello Shopping Park din Bacău, devenind al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională.

HAPPYCINEMA® Bacău va avea o capacitate de 451 de locuri în 4 săli 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.

Acest tip de proiectoare oferă o calitate a imaginii superioară, cu luminozitate excelentă și un puternic contrast al culorilor. Proiectoarele cu laser oferă de două ori mai multă eficiență optică față de proiectoarele cu lampă, asigurând o imagine mai bună și mai consistentă. HAPPYCINEMA® se alătură astfel celor peste 100 de multiplexuri la nivel mondial care sunt echipate integral cu proiectoare laser.

HAPPYCINEMA® va oferi locuitorilor din Bacău o experiență cinematografică la cele mai înalte standarde, cu un program compus atât din filme mainstream cât și din evenimente alternative.

Planul tarifar va fi adaptat pentru diverse categorii de vârstă, iar promoțiile nu vor lipsi. Prețurile pentru bilete vor începe de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor. De asemenea, la Happy Cinema se vor servi meniuri delicioase cu popcorn și nachos, la cele mai avantajoase tarife.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentUn tanar de 18 ani a fost arestat pentru viol, talharie si lipsire de libertate
Articolul urmatorCRAB efectueaza lucrari pe doua strazi din oras. Locuitorii din zona raman mai multe ore fara apa

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.