Se cauta sefi adjuncti la IPJ si ISUJ Bacau. Cand se organizeaza concursurile

2

MAI a scos la concurs posturile de adjunct al sefului inspectoratului de politie judetean IPJ Bacau si adjunct al inspectorului sef ISU Bacau.

Concurs Adjunct al sefului inspectoratului de politie judetean – IPJ Bacău

Cei care participa la concurs trebuie sa fie minim subcomisar de politie si sa aiba vechime in MAI : în structuri de ordine publică, apărare şi siguranţă naţională: 7 ani/5 ani. De asemenea, au nevoie de 3 ani vechime intr-o functie de conducere.

Dosarele se depun pana pe 31 ianuarie 2024(detalii). Pe 15 februarie are loc concursul, iar pe 20 februarie se afiseaza rezultatele finale

In acest moment, IPJ Bacau este condus de o echipa formata din comisarul sef de politie Ciobotici Silviu ( imputernicit ȘEF AL INSPECTORATULUI ) si comisarul şef de poliţie Ojog Gelu-Dragoș ( imputernicit ADJUNCT AL ȘEFULUI INSPECTORATULUI).

Concurs Adjunct al inspectorului șef – ISU Bacău

Candidatii pentru postul de adjunct la ISUJ Bacau trebuie sa aiba gradul militar de maior, studii superioare si vechime in sistemul nationale de aparare de 10 ani. De asemenea este necesara si vechime intr-o functie de conducere de 3 ani. Mai multe detalii aici.

Proiectul managerial se va depinde pana pe 4 martie, pe 8 martie are loc interviul iar pe 11-12 martie se afiseaza rezultatele finale.

In acest moment, ISUJ Bacau este condus de inspectorul sef – CĂRĂŞEL OVIDIU-VASILE, prim-adjunct GALIȚĂ CRISTINEL-CĂTĂLIN si adjunct SOCACI LADISLAU-GEORGE.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. Întrebare:doritorii vor fi supuși unui examen psihologic(poate chiar psihiatric),unui examen sportiv,de citit un text la prima vedere, cunoașterea și exprimarea corectă în limba română și într-o alta de circulație internațională? Poate nu”doctore”la partid!!!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.