Se asfalteaza DJ116, in Cartierul Tisești din Targu Ocna. Ivancea: „Dezvoltarea infrastructurii rutiere cunoaște un ritm accelerat, în acord cu necesitățile cetățenilor, turiștilor și investitorilor”

Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, impreuna cu vicepresedintele Gelu Panfil si prefectul judetului Bacau, Lucian Bogdanel au verificat stadiul lucrarilor de reabilitare de pe D116, din Targu Ocna. In acest moment se toarna covor bituminos, se execută intervenții la șanțuri, se aduc la profil acostamentele și se completează cu balast.

Proiectul vizează turnarea unui covor bituminos, executare șanțuri si acostamente pe sectorul de drum judetean DJ 116, de la km 16+049 la km 17+849 și vine în completarea proiectului pe fonduri europene “Valorificare turistică şi modernizare infrastructură specifică în staţiunea balneoclimatică Târgu Ocna” în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020 – Axa prioritară 7.1. Valoarea lucrărilor este de 1.713.816 lei inclusiv TVA și este finanțat în proporție de 95% de Consiliul Județean și 5% de orașul Târgu Ocna.

În orașul turistic de pe Valea Trotușului, dezvoltarea infrastructurii rutiere cunoaște un ritm accelerat, în acord cu necesitățile cetățenilor, turiștilor, dar și ale investitorilor interesați de potențialul economic al acestei zone.” a declarat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentVIDEO: Distrugere de munitie in poligonul din Saucesti
Articolul urmatorDin luna martie, personalul medico-sanitar care a lucrat in centrele de vaccinare COVID19 nu si-a mai primit salariile

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.