Se acopera una dar mai apar doua

0

Dupa toate problemele cu iluminatul public din Bacau, probleme care de altfel nu s-au rezolvat nici acum deoarece  lucratorii fie sunt inexistenti,  fie schimba un bec dar mai cedeaza inca doua pe langa, mai sunt si problemele cu gropile din asfalt. Exact pe acelasi principiu ca si la iluminat, lucratorii astupa o groapa insa in urma lor mai rasar inca doua.

Da, se intampla in municipiul Bacau iar fenomenul este extrem de cunoscut insa acum nu ma refer la gropile din asfaltul de pe strazi, gropi ce dau de furca soferilor deoarece acestea, deocamdata, au fost carpite. De aceasta data ma refer la muncitorii ce sapa gropi intre blocuri pentru a lucra la diverse tevi. Acestia pe modelul: sapam, lasam craterul in asfalt cateva luni pentru a le da prostilor senzatia ca la respectiva lucrare s-a lucrat mult, ne intoarcem si mai tragem mata de coada pe langa craer o vreme, trantim pamantul la loc si apoi ne caram ca si cum am fi facut totul perfect. Trist dar o mica denivelare in asfalt nu ar fi deranjat pe nimeni, nici macar pe soferii respectivului cartier insa,  in momentul in care in asfalt s-au mai cascat inca doua cratere printre care masinile trebuie sa faca slalom ce se intampla? Din nou,  cetatenii nu au nimic de zis pentru ca in opinia lor totul e in folosul cetateanului, totul este pentru bunastarea si confortul acestuia iar saracii muncitori au facut absolut tot ce au putut ca sa readuca totul la starea initala. Acestia nu au trandavit, nu au mancat in timpul programului, nu au visat la vacanta pe care o vor face peste 20 de ani, nu nu au facut absolut nimic din toate astea, au fost oameni cinstiti si au muncit nonstop pentru a castiga pe merit toti banii.

Iar apoi confort, bunastare, atentie, interes, asta promite fiecare viitor edil. Insa atunci cand vine vorba de reclamatii facute la primarie, atunci cand vine vorba de iluminatul public sau de gropile din asfalt, fie ele de pe strazile orasului sau dintre blocuri, fiecare angajat arata cu degetul catre un superior, fiecare superior catre un alt superior si mai mare pana e ajunge in varful piramidei iar cel din varf arata cu degetul catre o alta institutie care chipurile poarta vina. Si atunci noi la cine ar trebui sa apalam, cine ar trebui sa vegheze asupra  orasului Bacau, oras in care lucrurile sunt facute bine doar inainte de alegeri?


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.