Scolile raman inchise. Pe 8 februarie exista sansa sa se inceapa in format clasic

Scolile vor ramane inchise iar invatamantul va continua in format online. Pe 8 februarie exista sansa ca semestrul al II-lea sa inceapa in format clasic insa nimic nu este sigur. Cei peste 300.000 de profesori trebuie sa anunte inspectoratele pana la mijlocul lunii ianuarie daca se vor vaccina.

Pe data de 31 decembrie a expirat posibilitatea Ministerului Educației de a hotărî ca procesul de învățământ să se deruleze în continuare online. Am stabilit că vom propune până la data de 8 februarie, data la care este planificat semestrul al II-lea. În măsură în care vom reuși să începem al doilea semestru în format clasic, vom avea de recuperat pierderile suferite pe parcursul perioadei de criză sanitară.

Au fost propuse măsuri precum: școli de vară în care să poată fi recuperat într-o manieră sintetică cea mai mare parte din ce s-a pierdut pe parcursul crizei sanitare și pentru asta avem nevoie de concursul profesorilor dar și de acoperire bugetară”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here