Schimbare de conducere la Inspectoratul de Jandarmi Județean ” Stefan Cel Mare ” Bacău 


Începând cu data de 02 mai a.c., prin Ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonelul Luca Adrian, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Stefan Cel Mare „Bacău, a fost trecut în rezervă, cu drept la pensie.

Festivitatea de predare-primire a Drapelului de luptă și a comenzii inspectoratului s-a desfășurat astăzi în prezența colonelului Gheorghe Marian Brâncoveanu, adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române.


Colonelul Luca Adrian a îndeplinit atribuțiile funcției de inspector șef începând cu luna iulie 2016, în urma promovării concursului desfășurat la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
Conducerea unității inspectoratului va fi asigurată de colonelul Babiș Adrian, împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean” Stefan Cel Mare „Bacău.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentCNAIR nu va monta parapeti cu rulouri in judetul Bacau: „Vom prioritiza montarea acestui tip de parapet pentru sectoarele cu risc foarte ridicat de producere a accidentelor rutiere”
Articolul urmatorCu ochii pe #NATURA. ISJ Bacau a demarat un proiect de ecologizare in care sunt implicati elevii

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.