Scheletul unui bărbat din Bacău a fost găsit într-un cort, într-o pădure din Germania

0

Scheletul unui român din Bacău a fost găsit într-un cort, într-o pădure din Überlingen, Germania. Descoperirea a fost făcută de un bărbat în timpul unei plimbări. Lângă cadavru, s-a găsit un jurnal care menționa: „repetiții la pian și tango la Augsburg”. Investigațiile sunt în curs pentru a afla mai multe despre circumstanțele morții, iar autoritățile române și germane colaborează în anchetă, informează libertatea.ro.

Potrivit poliției, mortul găsit e probabil un bărbat fără adăpost care a murit în 2019. Cadavrul era întins în cortul făcut de el singur din prelată și ramuri. În și în jurul cortului, anchetatorii au găsit scaune de camping, un arzător cu gaz, rechizite și un jurnal. 

„Repetiții la pian”, „Tango în Augsburg”, „Tur de apartamente în Ulm”. La un moment dat, cu ani în urmă, bărbatul care a scris aceste scurte texte în jurnalul său trebuie să fi dus o viață normală, scrie sursa citată.

Într-un rucsac erau un portofel, o cheie, un pașaport românesc care a expirat în 2017 și o carte de identitate, italiană. Anchetatorii au descifrat numele Isidor F. Potrivit Südkurier, actele de identificare indică faptul că bărbatul provine din județul Bacău, din România, și s-a născut acolo la 1 mai 1970.

Corpul bărbatului necunoscut a fost deja autopsiat, dar rezultatul ridică mai multe întrebări, decât oferă răspunsuri. „Din rezultate, nici identitatea persoanei decedate, nici cauza morții nu au putut fi determinate fără urmă de îndoială”, explică inspectorul șef de poliție Simon Göppert, din Ravensburg. „Sunt necesare investigații suplimentare pentru aceasta”.

Polițiștii au anunțat Ambasada României și i-au căutat în jurnal informații utile pentru anchetă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.