Scenariu mafiot in Piatra Neamt. Președintele Asociației Magistraților din România si-a gasit masina cu franele taiate

0

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România spune că a fost ţinţa unui atac. Gabriela Baltag a reclamat la poliţie că oameni necunoscuți i-au tăiat cablurile de frână ale mașinii. Poliţiştii iau în calcul varianta unui complot.

Duminică, soții Baltag s-au întors acasă și au găsit parcată pe locul lor o mașină cu numere străine, lucru care le-a ridicat semne de întrebare. Nu au avut ce face, așa că și-au lasat autoturismul la câțiva metri de bloc. Luni dimineața, soțul judecătoarei care conduce Asociației Magistraților din România a vrut să-și ducă unul dintre copii la școală. A pornit mașina, dar bordul l-a avertizat că există o problemă. Când a coborât să vadă despre ce e vorba, a observat că plăcuța de înmatriculare era smulsă și aruncată, iar lângă ea era un cablu tăiat. A sunat la poliție, dar a fost sfătuit să meargă la un service. Acolo, mecanicii i-au spus un lucru ce i-a dat fiori.

„Mașina are intervenții umane, în sensul că au fost tăiate cablurile de siguranță de la ABS”, a relatat Gabriela Baltag, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România.

Lucru confirmat și de alți doi mecanici, la care cei doi judecători au fost.

Judecătoarea crede că cineva vrea să o intimideze.

„Vă imaginați că în sufletul meu și în mintea mea sunt suficiente ipoteze, fie profesionale, legate de ceea ce fac în instanță, fie in afara ei, legat de Asociația Magistraților pe care o conduc. Nu exclud nici posibilitatea ca acest gest să fie un avertisment legat de munca soțului meu care este aceeași”, spune Gabriela Baltag. „Nu mă sperie absolut deloc, nici nu ma intimidează”, dă asigurări judecătoarea.

Sursa: digi24


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.